Okay
  Public Ticket #1130937
New license includes updated plugins?
Closed

Comments

  •  2
    Clit0rium started the conversation

    Hi Louis or who ever is answering.

    If i buy another prescription, will i get updated plugins as well? For example visual composer? There is a huge diffrence in the latest version in comparison to the one I got with the theme.

    Alla my single product images are suddenly gone? EDIT: TypeError: $.WR is undefined (it seems to be an issue with Lightbox but since this occured before installing the WC3 therefore a rollback want help.)

    I got this from Nitro gallery as well: (thats not the issue with single product images tho)

    Warning: require_once(/customers/8/3/1/jodeko.com/httpd.www/wp-content/plugins/nitro-gallery/includes/core.php): failed to open stream: No such file or directory in /customers/8/3/1/jodeko.com/httpd.www/wp-content/plugins/nitro-gallery/main.php on line 20 Fatal error: require_once(): Failed opening required '/customers/8/3/1/jodeko.com/httpd.www/wp-content/plugins/nitro-gallery/includes/core.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /customers/8/3/1/jodeko.com/httpd.www/wp-content/plugins/nitro-gallery/main.php on line 20

  •   Clit0rium replied privately
  •  2
    Clit0rium replied

    I forgot to say all the thumbnails as well.

    Are someone looking into this problem?

  •  128
    Louis replied

    Hi,

    You don't have to buy anything, just need to update all the plugins included in the Nitro theme normally, example with Visual Composer plugin > Just need to click the upgrade required button, I see you're using the latest version now.

    Regarding your problem, I disabled all the 3rd party plugins except Woocommerce and Visual Composer then your site shows this error: http://take.ms/uZhYh

    I have no idea which caused this and try to enable every plugin again but can't sort this.

    Could you please help on this ?

  •  2
    Clit0rium replied

    It ok now, please go ahead and have a look at the image problem.

  •  2
    Clit0rium replied

    I can see that you have gotten the images back again, that's great. Is the sites plugins all deactivated now? Also I saw that you where editing in the standard nitro theme, not the child version, how come?

    If I can keep the (-43%) as attached in the image here that would be good.

    Attached files:  Screenshot_2017-04-12-05-36-51.png

  •  2
    Clit0rium replied

    Any luck with this yet? To much silence..

  •  2
    Clit0rium replied

    Well, alot of stuff is totally messed up again.. wow this is very frustrating and it seems to be a never ending story with this theme..

    The live site is left broken and nothing seems to be working right.

    Header logo doesnt send me to the front page

    Images are shown in WC but they ae way way to big and the responsivness fills the whole screen with half an image. it does not look good like that or render the images nicely at all. You are supposed to be able to see the product without scrolling?

    Once again there is missing content in the footer?

    Translation is all messed up, again..

    category text below images are not centered and it also all to big right now

    Some of the plugins are not installed/ working properly anymore

    There is a great white nothing below the footer: https://jodeko.com/produkt/firmfit-horselproppar ( And yes, even though your mac/pc / phone probebly doesn´t show this it´s still there)

    Yeah, thats just from a quick look. My guess is that much more are broken. I dont even know wich plugins you installed. I hade written som of them down that i dissabled but not the ones you shut down, did you take notes of this?

    WP says:  

    Your theme (WR Nitro children) have outdated copies of certain WooCommerce template files. These files can be updated to ensure compatibility with the current version of WooCommerce. You can see which files are affected by this system status. If you are unsure, please contact the author of the theme.

    So. Should i run a backup from, I really dont want to since i also had to change many link manually today and i dont want to redo everything once more. If so I can just throw this license away and get a theme that is working better from the start.

  •  2
    Clit0rium replied

    24 hours later and not a word from the paid support and for a live site. This is bad 

  •  2
    Clit0rium replied

    well. Now I see why I ain't or no first page. YOU DELETED IT?

  •  128
    Louis replied

    Hi,

    Sorry for the delay, actually the Ticksy is down so we can't access to the system and support on time.

    Moreover, we didn't change or delete anything on your site, please note that we won't make any changes without your privilege.

    And I can see the images display on your Product Pages now, what did you change to achieve this ?

    This is a strange behavior and just happens in some specific environment, I see some customers feedback this issue but when I check, they all set, the Images displaying again so I don't have any clue on this problem.

  •  2
    Clit0rium replied

    I did not do anything about the images. That worked after you changed something on the site.

    When I went to bed it did not show images, when I woke up it did. Only person who did something in those hours was you.

    But my starting page was and are still completely gone as well. That worked the night before?

    Thanks scaling of the site for woo commerce is way to big?

    It looks good on mobile devices but not on pc with big screens?

    I don't know witch plugins you deativated?

    The site was upto dated to https. This caused the site to go down when you where editing. I forgot to change in WP settings

  •  2
    Clit0rium replied

    hi again Louis.

    I have not been able to locate my supposed homepage. The page it self is gone in back end but this link works by it self but not if I type just jodeko.com? 

    https://jodeko.com/startsida

    So I created a new one named "start" and set the perming to: https://jodeko.com/start. But.  When i try that link I automatically goes to https://jodeko.com/startsida. All if this is very strange. I have no idea what have happened here?

    Could you look at this.

    What I want to happen: www.jodeko.com should point to https://jodeko.com/start and show the page named start

  •  2
    Clit0rium replied

    also my store link https://jodeko.com/butik takes me to my homepage? I really need help with this

  •  2
    Clit0rium replied

    And then there's this

    Attached files:  Screenshot_2017-04-13-16-24-33.png

  •  2
    Clit0rium replied

    update: woocommerce was uninstalled? That's why the store links were crazy. 

  •  128
    Louis replied

    Hi,

    Please kindly disable all the temp login info you provided to see any changes still happen on your site ?

    Because I didn't do anything on your site till now, if there are any changes happen on your site, it's NOT my work, please kindly recheck the site security ASAP.

    The worst case is your site has been hacked and access by someone.

  •  128
    Louis replied

    This is URGENT, please kindly delete all the temp login info you have except your site admin and running Malware, Visual scan on the site.

    Follow this document will help: https://codex.wordpress.org/FAQ_My_site_was_hacked

    NONE of our Team members access your site and do this, this is not our activity, please kindly recheck.

  •  2
    Clit0rium replied

    I have deleted all exept my own. I have not added any customers yet. Yesterday there was someone who added an account without bying anything, i deleted him after a day.

  •   Clit0rium replied privately
  •  2
    Clit0rium replied

    As far as I can see this is because of language changes?

    I belive the things happening has something to do with the SSL changes done and https.

    Could you direct me in the right way where to put this link: https://jodeko.com/start to be my homepage when people type www.jodeko.com? Kindly look at the attached image

    Attached files:  Untitled.png

  •  128
    Louis replied

    Hi,

    Please create a new page first, then add https://jodeko.com/start to this page Link.

    And go to Dashboard > Settings > Reading > Home page > Select this page to be the Home page.

  •  2
    Clit0rium replied

    thanks Louis.

    The site also got tested with sucari and there where nothing there either.

    Could you help me with getting the single produkt pages to look smaller on Pc and larger screens? 

    The image for the product is way to big and its covering more then the visible window.

  •  2
    Clit0rium replied

    See attachment for size problem. The red square is about how i wish to set the size for the single product pages

    Attached files:  Untitled.png

  •  128
    Louis replied

    Hi,

    Sorry, but this Product image size can't be reduced because it's a defined layout and the product image area always display with this width to keep this Product detail style page display with that layout.

    Unless you use another Product Style layout, it won't possible to change.

  •  2
    Clit0rium replied

    Hi, I have added WC Single Product page to fix this problem my self but I still have an problem. I cant get the product SKU to show? I have tried to add this fpor the functions.php

    do_action( 'woocommerce_after_single_product' );

    add_action( 'woocommerce_single_product_summary', 'dev_designs_show_sku', 5 );
    function dev_designs_show_sku(){
        global $product;
        echo 'SKU: ' . $product->get_sku();

    }

    But it didnt help. Could you give me hand with this?

  •  128
    Louis replied

    Hi,

    Where is your problem page ? Please provide the direct to help me check

  •  2
    Clit0rium replied

    this is the only product I haved added WCsingle product page to:

    https://jodeko.com/produkt/granberg-110-0483-bomullshandskar-12600-par

  •  128
    Louis replied

    Hi, 

    Could you please provide site login info to help me try my solution ? 

    Since the last ticket about the hacking issue, all the temp login to access your site doesn't work anymore so I can't access it at the moment.

    Please note to put it inside a Private Reply, thank you

  •   Clit0rium replied privately
  •   Clit0rium replied privately
  •  128
    Louis replied

    Hi,

    1. My solution doesn't work, so I forwarded to the Developer to see any recommendation from them, will let you know when I get any response.

    2. Since you're using many plugins on the site, it's hard to find out which one caused this problem.

    Thus if you really want to sort this out, I recommend you to create a clone site > Disable the plugins on the site one by one and recheck the error to see which one caused this.

    This is the only way to find out this issue without making any mess on your live site.

    How do you think ? Thank you

  •  2
    Clit0rium replied

    1. Dont mind louis. I will use your solution as it is. I got it to show what i wanted anyway. But i belive you changed sp that the products show "SKU" now instead of / or both, my translated version Art nr. ? Could you check?

    2. I agree. Way to many plugins. Im not sure if I can remove some without crashing the site tho..

  •  2
    Clit0rium replied

    well. Your solution is the best there with a test environment. 

  •  128
    Louis replied

    Hi,

    Sorry, I can't understand your message "But i belive you changed sp that the products show "SKU" now instead of / or both, my translated version Art nr. ? Could you check? " 

    Actually, I didn't make any change on your site yet, and I see your Product page still displays the same, right ?

  •  2
    Clit0rium replied

    you are right. This code creating the doubles SKU and Art nr. (Same thing as SKU but in swedish) is my fault. I added that to get the SKU showing in the WC single peoduct page. It didnt work in thise pages but it did work on tour theme single product pages. Thanks

  •  2
    Clit0rium replied

    Please have a look at the attachment. As it is now it shows the related products and upsell products pushed to the side and compressed instead of filling the empty space. How come?

    Thanks

    Attached files:  Namnlös.png

  •  128
    Louis replied

    Hi,

    How could I reach to the page on your Screenshot ? The different language make me a little bit confusing on the site navigation.

    Thank you

  •  2
    Clit0rium replied

    sorry i forgot the link.

    https://jodeko.com/produkt/granberg-114-0755/

    It looks very good on mobile devices though.

  •  128
    Louis replied

    Hi,

    You can try the css below (add to Customize > System > Custom CSS at the first line):

    .products.grid .cm-2 {
        width: 25%;
    }
    
  •  2
    Clit0rium replied

    this worked. Thank you

  •  128
    Louis replied

    Hello,

    Thanks for your update, if you need any assist, please let me know