Okay
  Public Ticket #1061102
js probelem
Closed

Comments

  •  2
    Clit0rium started the conversation

    Hi guys. There has ben some sort of change within the theme as I can see things. My fixed add to cart and buy now buttons are suddenly gone for variable products in WC. If i change to floating buttons its visible again and for simple products it´s working as usual?

    As far as I have read there is an js problem in either header.php or footer.php but I cant see an issue

    (    wp_header();    ( or (     wp_footer();    )

    Please help me out with this matter.

  •  2
    Clit0rium replied

    update. the floating buttons stoped working as well. 

  •  255
    Louis replied

    Hi,

    Could you please provide site login info to help check further?

    Thank you

  •   Clit0rium replied privately
  •  2
    Clit0rium replied

    Also I cant clear selected variables when in WC? 

  •  2
    Clit0rium replied

    Still no ideá of this problem? It doesnt even recognize my variables at all in the store? When I chose an option that cost more , nothing happens?

  •  255
    Louis replied

    Hi,

    Sorry but could you please clarify the problem with some screenshots to help me understand correctly ?

    I checked some virable products on your site, example : http://jodeko.com/butik/skyddshandskar-sv/montagehandskar/granberg-114-0755/

    But can't see any JS errors: http://take.ms/uxYh1

    Regarding issue with the Woocommerce plugin, did you face the same when switching theme to Twenty theme ?

  •  2
    Clit0rium replied

    Thank you for the answer Louis. To answer your question: It works when activating twentySeventeen

    Attached files:  works with 2017.png

  •  255
    Louis replied

    Hi,

    Thanks for your update, but could you please clarify the problem? What happen there ? I really confuse with your issue, how should it be? 

    Example with this variable product : http://jodeko.com/butik/skyddshandskar-sv/montagehandskar/granberg-114-0755/

    Waiting for your clarification

  •  2
    Clit0rium replied

    The variables are there. That is not the issue in that way. The problem is that i dont see any "add to cart button" or "buy now buttton".

    When i change the variables for example the gloves your linking to, nothing changes even though the price is diffrent (as it should be). I cant even "clear selected choice"

    Basicly there is no way to buy the product if it´s not a simple product.

    Sine I tested this with ta twenty theme and it worked as supposed to there is an an issue with the nitro theme or something related.

    Greatful as always for the help.

  •  2
    Clit0rium replied

    what time is best for support here. I'm on a totally different timezone then you guys but I really need help with sorting this out.

  •  255
    Louis replied

    Hi,

    We will response within 1 business day as status in the Themeforest for each ticket.

    Regarding your issue, did you mean it should be like this : http://take.ms/5G1fD ?

    Please clear the browser cache and recheck this product : http://jodeko.com/butik/skyddshandskar-sv/montagehandskar/granberg-114-0755/

  •  2
    Clit0rium replied

    Yes! Your on the right track. I can see that some of the products are as they should. Not alla of them though? 

    for example: http://jodeko.com/butik/produktegenskaper/en471_varsel/projob-6009-t-shirt-en-iso-20471-klass-2/

    Also I notice that many of my links are broken now, not sure if the problems have a connection but as far as I can see it´s only the links to the shop that are broken? This also works on the twenty theme but not in Nitro?

    (Edit: The links are now working again by themself? )

    This link for example: http://jodeko.com/produkt-kategori/arbetsklader-sv/

  •  2
    Clit0rium replied

    This is really bad. I cant wait for an answer 24 hours every time. This is a theme related problem and I really need help with this. 

    Edit: Im getting advises to chnge my theme, is this a major issue or can you guys help me fix this?

  •  255
    Louis replied

    Hi,

    This problem seems strange, I want to disable all 3rd party plugins except Woocommerce and Visual Composer plugin to investigate the problem.

    Do you allow me to do this ? Please make sure you backed up the whole site first (with Duplicator or All in One migration plugin).

    Waiting for your update.

  •  2
    Clit0rium replied

    Yes, very strange. I am backing it up right now. This usually takes a while so I will write again when it´s done. ok?

  •  2
    Clit0rium replied

    Go for it. It will take way to long time to wait for the backup. over 52000 files. Also i have a daily server backup.

  •  2
    Clit0rium replied

    I got this sent to me. Doesn't say much to me but perhaps for you:

    you have a <div class="single_variation_wrap mgt10" style="display:none;"> that encloses your add to cart button. remove the style= attribute and the buttons will appear.

    ?

  •  255
    Louis replied

    Hi,

    Thanks for this hint, I added a custom css to make it displays, could you please kindly recheck your site now ?

  •  2
    Clit0rium replied

    Nope, still not working. Tried in diffrent browsers, in privatemode, flushed cache. Still no progress. I will have to change theme permenent if this cant be fixed soon. I would like a refound for this as well in that case since I cant use the theme for it´s purpose. 

  •  255
    Louis replied

    Hi,

    You can request a refund in the Themeforest, we will process it.

    By the way, not sure if you can see like me here: http://take.ms/k9yJo

    How do you see this product page:

    http://jodeko.com/butik/produktegenskaper/en471_varsel/projob-6009-t-shirt-en-iso-20471-klass-2/ 

    I really curious why I can see it but you don't, thank you

  •  2
    Clit0rium replied

    on my phone ican see floating buttons. (I have not looked on my phone for this issue before) but still,  try to change the "förpackning" and the price wont change even though the price is higher for more products. Try this product:

    http://jodeko.com/butik/skyddshandskar-sv/montagehandskar/granberg-114-0755/

  •  255
    Louis replied

    Hi,

    I have disabled all the 3rd party plugins except the plugins included in Nitro theme, please kindly recheck your product page one more time:

    http://jodeko.com/butik/skyddshandskar-sv/montagehandskar/granberg-114-0755/

    I believe it works as it should now, see my screenshot here: http://take.ms/HSjvj

  •  2
    Clit0rium replied

    sort of works. Can't see the price like you and I get the message in variable option stuck in an ugly way. 

    Attached files:  Screenshot_2017-02-17-20-03-37.png

  •  255
    Louis replied

    Hi,

    Here is what I see on iphone 6s : http://take.ms/4qrpW

    The price is there and how is the Virable option should display ? Thank you

  •  2
    Clit0rium replied

    well, that is not how it did display earlier since I had made changes for the pricing to look a bit different and just showing the lowest price in the variable range and changing a long when changing the options. Also the translation is looking weird again?

    It suddenly feels like all my work is gone and I have to redo the site from scratch? Are all the plugin's inactivated right now? (Still on my phone)

  •  2
    Clit0rium replied

    well, that is not how it did display earlier since I had made changes for the pricing to look a bit different and just showing the lowest price in the variable range and changing a long when changing the options. Also the translation is looking weird again?

    It suddenly feels like all my work is gone and I have to redo the site from scratch? Are all the plugin's inactivated right now? (Still on my phone)

    As you can see on the attached image from my phone (note 4) with bigger screen then you have the text stocks on top of the option list.

    Attached files:  Screenshot_2017-02-18-07-12-48.png

  •  255
    Louis replied

    Hi,

    I can see there isn't any css style loaded on the page in your screenshot, and I surely there isn't anything is missing on your site, it might be a cache issue, all your plugins are there as well but it just disabled at the moment ( I made it with your permission to investigate the issue).

    Please try to clear the cache then recheck, here is what I see your page: http://jodeko.com/butik/skyddshandskar-sv/montagehandskar/soft-touch-apus-ad-19-12144-par/

    on Note 4:

    http://take.ms/JpjvD

    http://take.ms/VX2rh

    http://take.ms/i3kPi

    And did you check the page on Desktop browser yet ? Thank you

  •  2
    Clit0rium replied

    Try to make changes for the 3 variables on the same and you will get the result shown on this attached image

    Attached files:  Screenshot_2017-02-19-17-20-08.png

  •  2
    Clit0rium replied

    I always clear cache before checking. Could you figure out wich of the plugins can't cooperate with this theme, since the plugins works fine with a twenty theme?

  •  255
    Louis replied

    Hi,

    This is really strange, which product is on your screenshot? Could you please provide the direct url to help me check ?

    Is that this product: http://jodeko.com/butik/skyddshandskar-sv/montagehandskar/soft-touch-apus-ad-19-12144-par/ ?

    Please try to check on different devices and browser to see any difference.

    And you can find out the plugin causes the issue by enable one by one (the disabled plugins) to see the change on the site.

  •  2
    Clit0rium replied

    yes, this product is one of them with the text misplaced by the responsiveness.

    I doesn't really matter if it works in other browsers, it should work on all of them?

    I thought you where helping me to find out what causes the problem since the problem is with the theme? 

    This is taking very long to get some help with..

  •  2
    Clit0rium replied

    This changes you did, did they also involve removing php in functions.php? There is also a lot of images not displaying correct after this deactivationg of plugins?

    I though you where going to deactivate them, find wich one was causing the issue the help me correct this problem and activate everything again. I cant start activating stuff when the site is a total mess, I wont know whats wrong with anything then??

    Link to one product with bad images now: http://jodeko.com/butik/arbetsklader-sv/projob-4401-pilotjacka/

  •  255
    Louis replied

    Hi,

    Sorry, but I didn't change anything or added anything in function.php or any files,  I just disabled your 3rd party plugins to let you know the problem comes from these plugins, without it the Product page will work fine.

    And I can see your Product Images works fine as same as the Site layout here: http://take.ms/sN7fP

    You can see I'm checking on Incognito mode to avoid the cache and see the current state of your site.

    Moreover, I see you activated some plugins already right ? Please let me know if you need assist, cause I can't know what plugin you need or not, and it's configuration, that's why I request your Permission before disable it and tell you to backup the whole site first.

    Waiting for your news

  •  2
    Clit0rium replied

    I rolled the site back to the day before you deactivated the plugins and now the 1st problem is gone but my some of my images are messed up and there is a language problem inside WC. How can this be, shouldn´t the 1st problem still be there?

  •  2
    Clit0rium replied

    I will post three images here with problems: all in private NO cache mode as you can see.

    # image 1 ( 3 prob) shows that the price do not change when chosing another variable. This did work before? It also show the collapsed image wich works sometimes (it always works in backed)

    # image 2 (3333 prob) show that there is a "buy now" button for a variable product, im not sure this is suppose to be there? It should also be in Swedish but the hole site has collapsed on the language and I deacivated polylang and lingotek right now. ( If I get your answer in 12-24 hours this might have changed again..) 

    #image 3 (333333 prob) Again it shows the collapse of images that are working in backend. It also show one of two buttons that have crashed on that specific page (starting page , home page).

    And still. If I add some variables for a product it is not possible to use the "clear selection" choice. The page bounce up and nothing more happens.

    It feels like this site never will be functional again and the solution i get from support is that there is a plugin failure when all the plugins works in other themes?

    If this is not fixed or I get some help with this I need my refound and you can have this (as it seems) corruped theme back.

    Attached files:  3333 prob.png
      3 prob.png
      333333 prob.png

  •  255
    Louis replied

    Hi,

    Sorry for the inconvenience you got, I understand your feeling about this since we go a long way but still can't make it works as your desire.

    But we will need to calm down and slowly solve each problem since it's a little mess here, thus we will focus on the # Image 1 issue first.

    And to sort this problem, I will need to disable the cache plugin on your site because it has the highly chance causing this issue, but before do this, could you please backup your whole site first or make a clone of your site with the backup and we will process on this cloning site instead.

    It will avoid the mess on your live site and we don't have any afraid, if everything works fine, just need to change the domain to the cloning site and make it becomes the live site.

    How do you think ? We will sort this together.

  •  2
    Clit0rium replied

    Cloning the site will take for ever on my host. same as backing it up. It´s not worth the wait. I have a daily back up and stuff can´t get much worse and I dont belive any potential customer will shop in this store as it is right now.

    Do as you wish but I need this site to be up and running this week or I have to change to another theme and redo the site again. 

    I will attach yet another problem as you can see in this image attached.

    Thanks

    Attached files:  same time.png

  •  2
    Clit0rium replied

    Another day without any progress at all.

    This is today result:

    #1: No cache plugin activated and in private window. Still problems with the images?

    #2: Text and holder are not repsponding as supposed to, responsivness is strange?

    Give me my refound back instead, nothing here seems to tell me there will be a solution for this and the support is ok but at one question at a day speed there is no help to get. Im building two other sites at the same time and I have almost completed those in the time I have spent trying to fix this. 

    I rather build another site with a theme that is working good and without som many plugins that i tested for this site.

    Attached files:  no cach plugin installed _ in private.png
      not responsive.png

  •  255
    Louis replied

    Hi,

    DId you change the login? I suddenly kick me out and face this error :

    ERROR: The password you entered for the username TempWoo2 is incorrect. Lost your password?

    I'm really sorry about this and the inconvenience you got.

    All about refunding system is up to Envato alone. We can't do anything about it. In this case you'll have to contact them directly.

  •   Clit0rium replied privately
  •   Clit0rium replied privately
  •  255
    Louis replied

    Hi,

    I disabled the Cache and Automizer plugin then the Product image with Price is able to change now, please check these products:

    http://jodeko.com/butik/skyddshandskar-sv/montagehandskar/soft-touch-apus-ad-19-12144-par/

    http://jodeko.com/butik/arbetsklader-sv/projob-4401-pilotjacka/

    Please note to clear browser cache first or check on Incognito mode, thank you

  •  2
    Clit0rium replied

    Ok, things look a lot better now. The categori sidebar is back, the language looks to be ok again ( WPGlobus had lost swedish?) 

    I still find problems with some other images tho. Same one as before ( attached image) The ones you linked me to looks ok even tho the store it self looks wierd. 

    Also, when changing the option from 12 to 144 pairs of gloves for http://jodeko.com/butik/skyddshandskar-sv/montagehandskar/soft-touch-apus-ad-19-12144-par/ , the price still does not change anymore. It add up right when at checkout.

    Thank you for keeping it real Louis :)

    Attached files:  no cach plugin installed _ in private.png

  •  2
    Clit0rium replied

    Also the buttons are still strange http://jodeko.com/kataloger/

    I can easily fix this my self but that wont fix what causing the issue.

    Attached files:  buttons.png

  •  255
    Louis replied

    Hi,

    Disable this plugin WPGlobus will sort both button issue and price on this product issue:

    http://jodeko.com/butik/skyddshandskar-sv/montagehandskar/soft-touch-apus-ad-19-12144-par/

    Could you please kindly recheck now ? Thank you

  •  2
    Clit0rium replied

    Yes, then the butttons work great. But if I cant use Polylang or Globus with the thme I cant use the site since it´s in the wrong language?

    What is the solution for this then?

  •  255
    Louis replied

    Hi,

    You don't have to use these plugins to translate your site, please follow this document to translate your site without problem:

    http://nitro.woorockets.com/docs/document/translation/

  •  2
    Clit0rium replied

    I have used Loco translate and it's great but I belive I couldn't reach all of the string with it? Could be wrong on this. 

    But how to make the site multilingual as smooth and easy as possible without a plugin for it?

    Are you still looking in to some of the site issues?

  •  2
    Clit0rium replied

    The responsiveness we talked about before everything went bad? (See attached image).

    Also. Is there a way to make the prices for the products be fixed at the same hight (bottom) so every product looks the same even though text is unequal to each other?

    Attached files:  Screenshot_2017-02-25-06-33-45.png

  •  255
    Louis replied

    Hi,

    1. Which string do you see the problem ? Did you try to use the POEDIT instead yet ? Please let me know specific the issue.

    2. It's odd, did you check this product: http://jodeko.com/butik/skyddshandskar-sv/montagehandskar/soft-touch-apus-ad-19-12144-par/ ? I can see it's displaying like this on iphone 6 screen here: http://take.ms/SH65O

  •  2
    Clit0rium replied

    I did not use POedit but loco translate. For example "choose option" in woocommerce and "sort by". In loco translate they ate rightly translated and syncronized.

    Yes, that glove "apus" is the one of the product showing strangle when changing options.

  •  255
    Louis replied

    Hi,

    1. There are some strings come from Woocommerce plugin and the theme doesn't control it, you can try to follow this guide to translate the Woocommerce items: 

    https://docs.woocommerce.com/document/woocommerce-localization/

    2. Did you see the same behavior on another mobile device ? I still see the same with my screenshot when checking this product page.

  •  2
    Clit0rium replied

    Yes, I see this on oter devices as well. Since this issue wont go away with this theme I have decided to make a catalogue site temporary untill we can figure this out. There are so many many errors and the site works so bad that I will give up this anytime now. Im very sad to have put all this work in to this and nothing works at all.

    If I browse my meny buttons now, every single one of them shows error 404. One fault after the other, very dissapointing and there seem to be no solution at all?

    EDIT: I´ve changed the permlinks to "simple" and now they are working again.

  •  2
    Clit0rium replied

    Please try any of these?

    http://jodeko.com/butik/

    Edit: I´ve changed the permlinks to "simple", now they work

    Attached files:  bad.png

  •  255
    Louis replied

    Hi,

    Thanks for your update, it's brilliant, so which problem remains now, please let me know and we can make it through together

  •  2
    Clit0rium replied

    1. Well, the issue with using simple permlinks is the SEO part. I want my permlinks to show the products. This is important.

    2 . Please try this link http://jodeko.com/?product_cat=understall cant get it to finish loading? ( This happens with more links) EDIT: #solved# widget problem

    3. Still no solution to why Loco translations wont work? 

  •  255
    Louis replied

    Hi,

    1. It's strange, not sure why this url changing effect to the page function like that, I will investigate this issue.

    3. Did you check my reply here: https://woorockets.ticksy.com/ticket/1061102/#comment-5159298 ?

  •  2
    Clit0rium replied

    1. Thank you

    2. Well, my language Is 100% translated it Loco, my guess is that it is so in POEDIT as well. I did look tho.

  •  255
    Louis replied

    Hi,

    1. I can't find out any difference between this:

    http://jodeko.com/?product=granberg-110-0483-bomullshandskar-12600-par

    and 

    http://jodeko.com/produkt/granberg-110-0483-bomullshandskar-12600-par/

    Could you please point me out ? I always see it's displaying the same style, same layout..

    2. Which string do you have problem ? A screenshot would be great, I need to locate it because it might be a plugin and you will need to translate the plugin instead.

  •  2
    Clit0rium replied

    1. I'm not really sure what I changed in perm links but I added my own string and now it seems to be working.

    2. This was kind of stupid. The language settings had changed to English and that I guess was more important than the local translations.

    It seems that most problems are OK right now. I still got the issue with responsiveness but as I'm not using this right now I will come back later on for that :)

    This was one journey tho.. I will keep this ticket open just for a bit longer to see if nothing new turns up. I'm thankful for your patience and I hope you can understand my irritation from time to time.

    I will also translate the theme for you when I got time over.

  •  255
    Louis replied

    Hi,

    Thank you so much for your update, and I understand all the pressure you have as well.

    This ticket will be opened whenever you reply on it or you can create a new ticket to keep every clearly, it's up to you.

    P.S. I would appreciate if you could please rate the Theme with your ThemeForest account on your downloads page, precisely at this link: http://themeforest.net/downloads and hover over the 5 stars for our theme, thank you very much!!